(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Vynikající tvarohové lívance
Potřebné ingredience
3 vajíčka, 4 lžíce hnědého cukru,5 lžic hladké mouky, 1 jemný tvaroh (ne vanička)
Postup přípravy
Všechny suroviny zamícháme, já se s tím nijak nepárám, tvaroh nechá hrudky, ale to jsem vůbec neřešila :-)
A pak smažíme na teflonové pánvičce (olej kápneme jen při první!!) velmi pozvolna (já mám na elektr. stupnici do 12 a smažila jsem na stupni 6 - tedy v polovině). Smažení je zdlouhavé, ale stojí to za to - při prudším by se lívance pálily.
Podáváme s čímkoliv, co máme rádi. Naše dvacetiměsíční cácorka je jedla jenom tak :-)
A pak smažíme na teflonové pánvičce (olej kápneme jen při první!!) velmi pozvolna (já mám na elektr. stupnici do 12 a smažila jsem na stupni 6 - tedy v polovině). Smažení je zdlouhavé, ale stojí to za to - při prudším by se lívance pálily.
Podáváme s čímkoliv, co máme rádi. Naše dvacetiměsíční cácorka je jedla jenom tak :-)
vymíchané, nijak jsem to nepřeháněla :-)
a smažíme
tady je jedna okousaná, aby bylo vidět, jak tvaroh krásně vystupuje :-)
no a nakonec všechno spapat
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
HANĎA1303
(upraveno)
21. 4. 2009, 10:37
dneska jsem dělala a nemají chybu Jen ísto cukru hnědého,jsem dala obyč. moučku a tvaroh - klasika kostka,ale je to husté, rozředila jsem mlékem a vyšlehala ručním šlehačem a opravdu NEMAJÍ CHYBU Díky za receptík
Hanka.B.
(upraveno)
22. 4. 2009, 11:39
@HANĎA1303
Hani, nemáte vůbec zač Jsem moc ráda, že jste si pochutnali Mějte se krásně